HDS 9 Gen 3 Transducer Ch 1 and Ch 2

Moderators: MKA, Mike M, Caudawg, ash, Ken Sauret

procraftpaul
Posts: 4
Joined: Sat Dec 11, 2010 8:26 pm

HDS 9 Gen 3 Transducer Ch 1 and Ch 2

Postby procraftpaul » Mon Oct 07, 2019 7:09 pm

I have a fishing friend that recently purchased a HDS 9 Gen 3. I am trying to select multiple transducers so he can select the shoot thru hull transducer when he is on pad. I currently have a HDS Carbon 9 and have channel 1 and 2. Channel 2 is default for Totalscan. When I go into the Gen 3 I don't see a Channel 1 and 2. I can only select one or the other not multiple.

User avatar
Edd
Posts: 282
Joined: Thu Jan 21, 2016 1:08 pm

Re: HDS 9 Gen 3 Transducer Ch 1 and Ch 2

Postby Edd » Tue Oct 08, 2019 7:12 am

Make sure you are running the latest software version and you have selected 'Network Sonar'.


Return to “Lowrance Product Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest